HTML

csak en

Friss topikok

  • Palmalegyezo: köszönöm, de elment a kedvem tőle...teljesen... (2014.11.01. 23:22) Jóó éjt:-)
  • Turmixoló: Gyönyörű. (2014.08.02. 20:02)
  • Blue Ocean: Pl pont neked!!!!!!! Szeretném! (2014.04.01. 18:24)
  • Blue Ocean: :-D (2014.03.26. 12:16)
  • Heni(mano): az én macskám is ezt csinálta,mikor kicsi volt:) Ma már az ölembe se fér el akkora:) Mármint a fiú... (2014.03.22. 09:06)

Címkék

2008.09.23. 23:01 Palmalegyezo

Cédrusfa (február 9-18., augusztus 14-23.)

Bármilyen helyzetben találja is magát, ő mindig kitűnően alkalmazkodik. Nagyon magabiztos, öntudatos, gyakran akar a befolyása alá vonni másokat. Néha már-már arrogánsan küzd, hogy elérje céljait. Kerüli a kitaposott ösvényeket, a saját - olykor rögös - útján jár. A legfontosabb számára a szabadság, és az, hogy ne függjön senkitől és semmitől. Ha megtalálta álmai hivatását, szorgalmasan és felelősségteljesen teszi a dolgát, de csak akkor, ha mindezt örömmel teszi. Ki nem állhatja a rutint, inkább a művészi, nagy alkotó, kreatív munkák állnak hozzá közel.
Pontosan tudja, hogy mi áll jól neki és mi nem, sosem ápolatlan. Rendkívül hiú, ez a leggyengébb pontja, ezáltal könnyen befolyásolható.
Életében az ésszerűség áll a középpontban, eleget tesz a családi kötelezettségeknek. A körülötte lévők energiáiból, optimizmusából is sokat merít, ezért nagyon fontos számára a pozitív környezet. Mindig jó a kedve, merész, nem ismeri azt a választ, hogy: nem tudom, és azt a szót sem, hogy: lehetetlen. Ebből fakad, hogy sokkal hamarabb cselekszik, mint gondolkodik. Szeret mindennek a középpontja lenni.
A szerelemben nagyon szenvedélyes, csodálatos szerető. Könnyen el lehet csábítani, ám akit igazán megszeret, ahhoz ragaszkodik, hűséges lesz hozzá. Fiatalon sokat kalandozik, főként amiatt, mert sosem elégedett, állandóan válogat. Az Igazira vár, mégsem éli meg túl mélyen a szerelmet. Partnerének tilos féltékenykednie, mert egyszerűen megfojtja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://melindaaah.blog.hu/api/trackback/id/tr115958361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása