HTML

csak en

Friss topikok

  • Palmalegyezo: köszönöm, de elment a kedvem tőle...teljesen... (2014.11.01. 23:22) Jóó éjt:-)
  • Turmixoló: Gyönyörű. (2014.08.02. 20:02)
  • Blue Ocean: Pl pont neked!!!!!!! Szeretném! (2014.04.01. 18:24)
  • Blue Ocean: :-D (2014.03.26. 12:16)
  • Heni(mano): az én macskám is ezt csinálta,mikor kicsi volt:) Ma már az ölembe se fér el akkora:) Mármint a fiú... (2014.03.22. 09:06)

Címkék

2008.09.23. 23:03 Palmalegyezo

Ciprusfa (január 25-február 3., július 26 - augusztus 4.)

Első ránézésre erős, zömök. Aki jobban megismeri rájön, hogy belül is nagyon szívós. Bár rendkívül simulékony, nincs számára leküzdhetetlen akadály. Folyton bizonyítani akar, sokszor még saját magával is harcba száll, csak hogy lássa, mire képes. Ennek ellenére nem a hivatás az első az életében, hanem a szerelem és mindaz, amiért szenvedélyesen rajong. Legfőbb problémája, hogy hangulatember, de szerencsére általában vidám, derűs életszemlélettel. Általában lehet adni a szavára, de csak akkor, ha az önös érdekeit nem veszélyeztetnék a tettei. Nagy igénye van a szabadságra és a függetlenségre is.
Fontosak számára a külsőségek. Újabb és újabb kapcsolatokra, ismeretségekre számít. Szereti a természetet, gyakran elvonul a világ zajától, a legjobb gondolatai magányban születnek. Barátai zömmel olyanok, akik képesek elfogadni különcségét.
Szerelmi élete igen viharos. Gyakran túl mohó, emellett fantáziadús, lelkes, találékony partner. Fiatal korában habzsolja az életet, tapasztalatot gyűjt, emiatt tartósan nem is hű. Később azonban gyökeresen megváltozik, inkább a harmóniát keresi egy kapcsolatban, kiegyensúlyozottá válik. Fontos, hogy a társával azonos legyen az érdeklődési köre, és kettesben is ragyogóan érezzék magukat. Partnere ne akarja kisajátítani, mert a gyorsan elmenekül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://melindaaah.blog.hu/api/trackback/id/tr505958359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása